Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle fotoğraf çektirmek

Rüyada erkekle fotoğraf çektirmek

Rüyada erkekle fotoğraf çektirmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada erkekle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilir, yaşam tarzınızda olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada erkekle fotoğraf çektirmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çektirmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, ümitsizliğe yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf çeken birini görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, bunun farkına varacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla fotoğraf çektirmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, aile hayatının bozulacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına alamet eder.

Rüyada stüdyoda fotoğraf çektirmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments