Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf çekmek çektirmek

Rüyada fotoğraf çekmek çektirmek

Rüyada fotoğraf çekmek çektirmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada fotoğraf çekmek çektirmek gördüyseniz:

  • Olası anlaşmazlıkları çözmenin farklı yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada fotoğraf çekmek çektirmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, işinden evine gidip geleceğine işarettir.

Rüyada stüdyoda fotoğraf çektirmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, planların aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına delalettir.

Rüyada ölü biriyle fotoğraf çektirmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına inanılır.

Rüyada birinin fotoğraf çektirdiğini görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada köpekle fotoğraf çektirmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına tabir olunur.

Rüyada denizde fotoğraf çektirmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments