Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde fotoğraf çektirmek

Rüyada denizde fotoğraf çektirmek

Rüyada denizde fotoğraf çektirmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına göz gezdirmeniz aradığınız desteği bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada denizde fotoğraf çektirmek ağız tadının kaçacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çektirmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, yeni bir eve sahip olacağına yorulur.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada fotoğraf çektirmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek her nimetin lezzetine varacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikle fotoğraf çektirmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments