Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek iş yaşantısında hırslanacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine delalettir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, rahat bir nefes alacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işarettir.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada başkasının fotoğraf çektiğini görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin fotoğraf çektiğini görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çektirmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, iyi geçim halinde kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments