Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü biriyle fotoğraf çektirmek

Rüyada ölü biriyle fotoğraf çektirmek

Rüyada ölü biriyle fotoğraf çektirmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada ölü biriyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize mesafe koyabilirsiniz.

Rüyada ölüyle fotoğraf çektirmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine inanılır.

Rüyada ölü biriyle fotoğraf çektirmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına alamet eder.

Rüyada birinin fotoğraf çektiğini görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine tabir olunur.

Rüyada gelinle fotoğraf çektirmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, borçlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikli fotoğraf çektirmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada köpekle fotoğraf çektirmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments