Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin fotoğraf çektirdiğini görmek

Rüyada birinin fotoğraf çektirdiğini görmek

Rüyada birinin fotoğraf çektirdiğini görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, büyük başarılara imza atacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin fotoğraf çektirdiğini gördüyseniz:

  • Başkalarını ilgilendiren bir konuda karar verme durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çektirmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla fotoğraf çektirmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, daha zengin hale geleceğine delalettir.

Rüyada fotoğraf çektiğini görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına inanılır.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada stüdyoda fotoğraf çektirmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çektirmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments