Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, kendisini ona adayacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Tekerleğin icadından beri ekonomik veya duygusal seçenekleriniz üzerinde uzun uzun düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çektirmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret eder.

Rüyada biriyle fotoğraf çektirmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toplu fotoğraf çektirmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, hasret içinde kalacağına, helal kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karda fotoğraf çektirmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine rivayet eder.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çektirmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına delalettir.

Rüyada başkasının fotoğraf çektiğini görmek malının artacağına, insanların güvenini kazanacağına, hayırlı terfiler alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments