Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf aramak

Rüyada fotoğraf aramak

Rüyada fotoğraf aramak küslüklerin biteceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada fotoğraf aramak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızı takdir edebilirsiniz veya tekrar iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada fotoğraf aramak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanın fotoğrafını çekmek hak yolunu bulacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada fotoğraf aldığını görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda fotoğraf görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına alamet eder.

Rüyada asker fotoğrafı görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada küçüklük fotoğrafı görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments