Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek yaşananları unutturacağına, rütbesinin artacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Kendinizi siz olmadan çözülmesi zor bir durumun içerisinde bulabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek zararın gittikçe daha da artacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, asla yüksünmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski fotoğrafa bakmak büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinin fotoğrafını görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments