Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda fotoğraf görmek

Rüyada telefonda fotoğraf görmek

Rüyada telefonda fotoğraf görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonda fotoğraf gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli plan bazı kimseler sizden önce harekete geçmiş olabilirler.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonla fotoğraf çekmek üzerinde kafa yoracağına, çok daha mutlu olunacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonda fotoğraf bakmak eline geçen paraları tutamayacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada telefonda fotoğraf görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, helal lokmalar yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik fotoğrafı görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının fotoğrafına bakmak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada manzara fotoğrafı görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraflara bakmak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments