Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf aldığını görmek

Rüyada fotoğraf aldığını görmek

Rüyada fotoğraf aldığını görmek sıkıntılarını atlatacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, hayallerinin yıkılacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet eder.

Rüyada fotoğraf aldığını gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin, ortaklıklarınızın ya da ilişkilerinizin son kullanma tarihi dolmuş olabilir.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, her şeyin ters gideceğine tabir olunur.

Rüyada fotoğraf aldığını görmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin fotoğraf görmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı fotoğraf makinesi görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin fotoğraf çektiğini görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine delalettir.

Rüyada dijital fotoğraf makinesi görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına yorulur.

Rüyada fotoğraflara baktığını görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, kazanç kapılarının açılacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının fotoğrafını görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments