Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçüklük fotoğrafı görmek

Rüyada küçüklük fotoğrafı görmek

Rüyada küçüklük fotoğrafı görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada küçüklük fotoğrafı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada küçüklük fotoğrafını görmek sadece kendisini düşüneceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet eder.

Rüyada küçüklük fotoğrafı görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, borçların artacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kendi küçüklük fotoğrafını görmek iyi haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada küçüklük fotoğraflarını görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraf filmi görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada gelinlik giyip fotoğraf cektirmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada fotoğrafa görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına inanılır.

Rüyada birini fotoğrafta görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, kem gözlere geleceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments