Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın fotoğrafını çekmek

Rüyada başbakanın fotoğrafını çekmek

Rüyada başbakanın fotoğrafını çekmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet eder.

Rüyada başbakanın fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Rüyada başbakanla fotoğraf çekmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanın fotoğrafını çekmek donatacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine işaret eder.

Rüyada başbakanla fotoğraf çektirmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine inanılır.

Rüyada çiçek fotoğrafı çekmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin fotoğrafını çekmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, şansının artacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada deniz kenarında fotoğraf çekmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraf çekmek ve çekinmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının fotoğrafını çekmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments