Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendiriyorlar veya zamanınızı yanlış kullanmanıza neden oluyorlar.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kazancın çoğalacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski fotoğrafa bakmak kazancının epey düşeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments