Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada foto görmek

Rüyada foto görmek

Rüyada foto görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, güzel bir haber almaya, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine yorulur.

Rüyada foto gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Rüyada foto bakmak böylece çok büyük başarılar kazanacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Rüyada kendi fotosunu görmek fikirlerinin çatışacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada foto görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi fotonu görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada foto çekmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada fotografta gelinlik görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına alamet eder.

Rüyada eski foto görmek maddi açıdan ferahlamaya, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments