Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada foto bakmak

Rüyada foto bakmak

Rüyada foto bakmak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, ün yapmayı başaracağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada foto bakmak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi ekonomik durumunuzu da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada eski fotolara bakmak sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına yorulur.

Rüyada foto bakmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada foto raf görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada foto görmek sorunların üstesinden geleceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi fotonu görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, şansının ve bahtının açılacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada foto çekilmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği tabir olunur.

Rüyada foto makinesi görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada eski foto görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments