Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada foto çekmek

Rüyada foto çekmek

Rüyada foto çekmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına alamet eder.

Rüyada foto çekmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada foto çekmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine yorulur.

Rüyada fotografta gelinlik görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada foto çektirmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada foto bakmak evlatlarının hayırlı olacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski foto görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rahat bir hayata sahip olmaya, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada foto albümü görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada foto görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, kazancında da artış meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski fotolara bakmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments