Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga yumurtası görmek

Rüyada karga yumurtası görmek

Rüyada karga yumurtası görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, kem gözlere geleceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada karga yumurtası gördüyseniz:

  • İşinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada karga yumurtası görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, yağmur yağmamasına, satışlarının ya da üretiminin artacağına işarettir.

Rüyada karga saldırısına uğramak hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, itibar kaybedeceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine alamet eder.

Rüyada kargayı evden kovmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, çok sevineceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet eder.

Rüyada karga yavrusu sevmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kargaların öldüğünü görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kargalar görmek aile işlerinin başına geçeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karga ayağı görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kafeste karga görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments