Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık yumurta sarısı görmek

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek sevdiğini söyleyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık yumurta sarısı gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar şimdilik askıya alınabilir, düşünmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek insanların birbirine kenetleneceğine, eğleneceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık yumurta almak hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına delalet eder.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek hatalarından erken döneceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada yumurta kırık görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, ekmeğinin azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok kırık yumurta görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, ortağından ayrılacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına inanılır.

Rüyada kırık yumurta kabuğu görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, kazancını iki kat arttıracağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments