Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta ve bal görmek

Rüyada yumurta ve bal görmek

Rüyada yumurta ve bal görmek kurulu düzeninin olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta ve bal gördüyseniz:

  • O zaman yaşadığınız olaylar size mutluluk verebilir.

Rüyada bal ve yumurta görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta ve bal görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bal tefsiri görmek iç sıkıntısına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada arı balı yemek işlerinin artacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ballı pasta yemek işinde zarar edeceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada petek bal almak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine inanılır.

Rüyada bal rengi görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çam balı yemek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments