Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ yumurta atmak

Rüyada çiğ yumurta atmak

Rüyada çiğ yumurta atmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yolunuza taş koyma çabasında ya da sırtınızda yük olabilirler.

Rüyada çiğ yumurta atmak geleceğe daha umut dolu bakacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Rüyada birine çiğ yumurta vermek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, zararların üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada çiğ yumurta yemek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, tüm sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada çiğ kırık yumurta görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına işarettir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek zenginlik elde edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işarettir.

Rüyada yumurta çiğ görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments