Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fitil sokmak

Rüyada fitil sokmak

Rüyada fitil sokmak işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, şansının açık olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fitil sokmak gördüyseniz:

  • Belli bir teklif ya da önerinin değerlendirmesini yaparken gerçekçi olmanızda fayda var.

Rüyada fitil sokmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilaç fitil görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada fitil ilaç görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine alamet eder.

Rüyada fitil ilacı görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağını sokmak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağını gözüne sokmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arı sokmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada örümcek sokmak zor zamanların çok eskide kalacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments