Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı sokmak

Rüyada arı sokmak

Rüyada arı sokmak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arı sokmak gördüyseniz:

  • İsteksiz yaptığınız bazı işler nedeniyle karışıklıklar yaşanabilir.

Rüyada dilini arı sokmak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işarettir.

Rüyada ayağını arı sokmak dileklerinin kabul olacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünü arı sokmak rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine rivayet eder.

Rüyada kolunu arı sokmak dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kem gözlere geleceğine alamet eder.

Rüyada arı sokmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete elini sokmak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makata parmak sokmak güzel evlatlar yetiştireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments