Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fitil ilacı görmek

Rüyada fitil ilacı görmek

Rüyada fitil ilacı görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada fitil ilacı gördüyseniz:

  • İş aktiviteniz söz konusu kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Rüyada fitil ilacı görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ilaç fitil görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, tatsızlık olacağına alamet eder.

Rüyada fitil ilaç görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına tabir olunur.

Rüyada fitil sokmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada astım ilacı görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada depresyon ilacı içmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada birine ilaç vermek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada yanlış ilaç içmek sabrını zorlayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments