Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç fitil görmek

Rüyada ilaç fitil görmek

Rüyada ilaç fitil görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ilaç fitil gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle ilişkilerinizden fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada fitil ilacı görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada ilaç fitil görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, sorunlarını unutacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada fitil ilaç görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada fitil sokmak tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine delalettir.

Rüyada yeşil ilaç görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin ilaç verdiğini görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına delalettir.

Rüyada ilaç istemek kazancın gittikçe azalacağına, ekmeğinin azalmayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işaret eder.

Rüyada ilaç saklamak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments