Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fitil ilaç görmek

Rüyada fitil ilaç görmek

Rüyada fitil ilaç görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine yorulur.

Rüyada fitil ilaç gördüyseniz:

  • Evde konforunuzu arttıracak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada fitil ilacı görmek karalar bağlayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, yeni bir eve sahip olacağına delalettir.

Rüyada ilaç fitil görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine tabir olunur.

Rüyada fitil ilaç görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada fitil sokmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, şansının ve bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağa ilaç sürmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilaçlı su içmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, yetim sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bit ilacı görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye alamet etmektedir.

Rüyada tarım ilacı görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments