Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtınada uçmak

Rüyada fırtınada uçmak

Rüyada fırtınada uçmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada fırtınada uçmak gördüyseniz:

  • İşler tamamlanmadan eğlenceye vakit ayırmak sıkıntı yaratabilir.

Rüyada fırtınada uçmak kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına delalet eder.

Rüyada fırtınayla uçmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, şifa ve moral bulacağına inanılır.

Rüyada evin dışında fırtına görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, önünü göremez olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kar fırtınasına yakalanmak elinde bulunan imkânların bollaşacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına yorulur.

Rüyada fırtına ve gemi görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fırtınadan korkmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine delalettir.

Rüyada fırtına kopması görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments