Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtınadan korkmak

Rüyada fırtınadan korkmak

Rüyada fırtınadan korkmak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada fırtınadan korkmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseleri aramanız gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada fırtınadan korkmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada fırtına bulutu görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kafa dinleyeceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fırtına hortum çıktığını görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada evin dışında fırtına görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada fırtınayla uçmak uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına alamet eder.

Rüyada fırtınadan kurtulmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada kan fırtınası görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada karlı fırtına görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments