Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtına kopması görmek

Rüyada fırtına kopması görmek

Rüyada fırtına kopması görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fırtına kopması gördüyseniz:

  • Zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada şiddetli fırtına görmek aksiliklerin başgöstereceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karlı fırtına görmek aileye büyük bir ev alınacağına, imkânların günden güne azalacağına, gelirinin daimi olacağına inanılır.

Rüyada fırtına hortum çıktığını görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, bütçesinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık fırtına görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, eğleneceğine tabir olunur.

Rüyada kar fırtınası görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine işarettir.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada deprem fırtına görmek malında zulüm meydana gelmesine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada hortum fırtına görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Abdulhamit

Tesekurler efendim