Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin dışında fırtına görmek

Rüyada evin dışında fırtına görmek

Rüyada evin dışında fırtına görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, gelişeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin dışında fırtına gördüyseniz:

  • Size oldukça yakın bir dostunuz ile birlikte yeni bazı atılımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada evin dışında fırtına görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde fırtına görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada evin dışını görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, bedeninin de iyileşeceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin dışını yıkamak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada evin dış kapısını görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin dışında yılan görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada evin dışında uyumak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, umutlanacağına, sıkıntıdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada evin dışını temizlemek dua alacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments