Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtına ve gemi görmek

Rüyada fırtına ve gemi görmek

Rüyada fırtına ve gemi görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, sağlığının yerinde olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine yorulur.

Rüyada fırtına ve gemi gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkıntılarınız olabilir ya da elinizdeki miktardan daha fazlasına gerek duyabilirsiniz.

Rüyada fırtına ve gemi görmek işinden geri kalacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemide fırtına görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işyerini kapatacağına rivayet eder.

Rüyada fırtınada gemi görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine delalettir.

Rüyada fırtınalı denizde gemi görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada fırtınada gemide olmak yeni bir iş bulacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına inanılır.

Rüyada sel ve fırtına görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kredi çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fırtınalı kar yağdığını görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kurulu düzenin yıkılacağına delalettir.

Rüyada kum fırtınası görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, mal edineceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments