Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum fırtınası görmek

Rüyada kum fırtınası görmek

Rüyada kum fırtınası görmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kum fırtınası gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada kum fırtınasına yakalanmak kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına tabir olunur.

Rüyada kum fırtınasının içinde kalmak işsiz ve aşsız kalmayacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kum fırtınası görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada kum fırtınasında kalmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada fırtınada gemide olmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada fırtınada uçmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada deniz fırtına görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, eşi tarafından yüceltileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments