Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtınada gemi görmek

Rüyada fırtınada gemi görmek

Rüyada fırtınada gemi görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada fırtınada gemi gördüyseniz:

  • Hayatınıza, yaratıcılık gerektiren işlerinize veya ilişkilerinize biraz daha fazla renk getirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada gemide fırtına görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine inanılır.

Rüyada fırtınada gemide olmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, işveren koltuğunda oturacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fırtınada gemi görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada fırtına ve gemi görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine delalettir.

Rüyada fırtınalı denizde gemi görmek ferah bir eve geçileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fırtına bulutu görmek doğru olanı seçeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine delalettir.

Rüyada fırtınada sürüklenmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada tozlu fırtına görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments