Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtınalı kar yağdığını görmek

Rüyada fırtınalı kar yağdığını görmek

Rüyada fırtınalı kar yağdığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, yüksek bir makama geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fırtınalı kar yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Rüyada fırtınalı kar yağdığını görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına tabir olunur.

Rüyada fırtına kar görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karlı fırtına görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada fırtınalı kar görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kar ve fırtına görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına işaret eder.

Rüyada kar fırtınası görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar fırtınasına yakalanmak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, böylece yüzünün güleceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments