Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtınada gemide olmak

Rüyada fırtınada gemide olmak

Rüyada fırtınada gemide olmak geç de olsa huzura erileceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada fırtınada gemide olmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat söz konusu olabilir.

Rüyada fırtınada gemi görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, yol alacağına işaret eder.

Rüyada fırtınada gemide olmak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına alamet eder.

Rüyada gemide fırtına görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada fırtınalı denizde gemi görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fırtına ve gemi görmek makbul olmayan işler yapacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada fırtına içinde kalmak sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada kasırga fırtına görmek namının yürüyeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Rüyada fırtına kar görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments