Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide fırtına görmek

Rüyada gemide fırtına görmek

Rüyada gemide fırtına görmek yeni alanlara yöneleceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalettir.

Rüyada gemide fırtına gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda çözümlenmemiş konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada fırtınada gemi görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine işaret eder.

Rüyada fırtınalı denizde gemi görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, hayallerinin suya düşeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına işaret eder.

Rüyada gemide fırtına görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, işlerinin de rast gideceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada fırtınada gemide olmak mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada fırtına ve gemi görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprak fırtınası görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar fırtınası görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fırtınaya direnmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments