Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtına sel görmek

Rüyada fırtına sel görmek

Rüyada fırtına sel görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada fırtına sel gördüyseniz:

  • Her ne kadar eldeki veriler tersini gösterse de, sizin olumlu olmanız olayların gidişatını da değiştirebilir.

Rüyada fırtına ve sel görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, geri planda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel fırtına görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine işaret eder.

Rüyada fırtına sel görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, korkularını yeneceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına delalet eder.

Rüyada sel ve fırtına görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine tabir olunur.

Rüyada fırtına rüzgar görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur fırtınası görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fırtınanın yaklaştığını görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fırtınalı denizde yüzmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments