Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel fırtına görmek

Rüyada sel fırtına görmek

Rüyada sel fırtına görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, stresten uzaklaşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına tabir olunur.

Rüyada sel fırtına gördüyseniz:

  • Sizin için önemli işleri, heyecan veren maceraları veya önemli kişileri ilgilendiren konuları dikkatle ele almanız gerekiyor.

Rüyada fırtına ve sel görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada sel ve fırtına görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada sel fırtına görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, içinin ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fırtına sel görmek dünya mallarının çoğalacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına yorulur.

Rüyada toprak fırtınası görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına işaret eder.

Rüyada kar ve fırtına görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada yağmurlu fırtına görmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işaret eder.

Rüyada hortum ve fırtına görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments