Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtına rüzgar görmek

Rüyada fırtına rüzgar görmek

Rüyada fırtına rüzgar görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada fırtına rüzgar gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı olmalı, kimsenin söylediğine veya baskı koyduğu yöne göre ilerlememelisiniz.

Rüyada rüzgar fırtınası görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada fırtına rüzgar görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine yorulur.

Rüyada rüzgara kapılmak hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine işaret eder.

Rüyada ılık rüzgar görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah rüzgar hortumu görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada rüzgarın görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada rüzgarlı havada yürümek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüzgarda sürüklenmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments