Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtınalı denizde yüzmek

Rüyada fırtınalı denizde yüzmek

Rüyada fırtınalı denizde yüzmek işlerinin açılacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, büyük bir karar verileceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fırtınalı denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş size doğru yaklaştıklarını göreceksiniz.

Rüyada fırtınalı denizde yüzmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada deniz fırtına görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına yorulur.

Rüyada fırtınalı bir deniz görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı fırtınalı deniz görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada denizde fırtına çıktığını görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, işlerinde aksama olacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada fırtınalı deniz görmek çocuklarının fazla olacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada denizi fırtınalı görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada denizde fırtınaya yakalanmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments