Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fındık leblebi görmek

Rüyada fındık leblebi görmek

Rüyada fındık leblebi görmek başarısızlığa düşeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fındık leblebi gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olma eğiliminde olabilir veya bazı kişilerin üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada fındık leblebi görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine rivayet eder.

Rüyada leblebi istemek işlerinin hızlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işarettir.

Rüyada tuzlu leblebi görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada kırık leblebi görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye yorulur.

Rüyada birine leblebi vermek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına işaret eder.

Rüyada şekerli leblebi görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada leblebi şekeri görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada leblebi görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments