Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine leblebi vermek

Rüyada birine leblebi vermek

Rüyada birine leblebi vermek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine leblebi vermek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda diğerlerini sizden daha şanslı buluyor olabilirsiniz.

Rüyada leblebi vermek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, refahının ve varlığının artacağına delalettir.

Rüyada şeker leblebi görmek masrafların altında kalacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına tabir olunur.

Rüyada leblebi yemek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulur.

Rüyada sarı leblebi yemek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada beyaz leblebi yemek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına inanılır.

Rüyada nohut leblebi görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, gücünün azalacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada sarı leblebi yediğini görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, mal ve para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden leblebi almak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments