Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekerli leblebi görmek

Rüyada şekerli leblebi görmek

Rüyada şekerli leblebi görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, sorunların tarihe karışacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada şekerli leblebi gördüyseniz:

  • İş hayatınızın ya da ulaşmak istediğiniz hayallerin özel yaşamınızdan etkilenmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada şeker leblebi görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada leblebi şekeri görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şekerli leblebi görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine leblebi vermek hayallerinin gerçekleşeceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz leblebi görmek yüksek bir makama geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada leblebi tozu görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada leblebi görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada renkli leblebi görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, yaptığı işte sivrileceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments