Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leblebi istemek

Rüyada leblebi istemek

Rüyada leblebi istemek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, fedakârlıklar yapacağına, kazancın sürekli artacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada leblebi istemek gördüyseniz:

  • Heyecan verici teklif, öneri ya da davetler söz konusu olabilir.

Rüyada leblebi istemek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada leblebi ve kuru üzüm görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Rüyada leblebi tozu görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada tuzlu leblebi yemek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nohut leblebi görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada leblebi satmak ağız tadının bozulmayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş leblebi görmek kendi işine sahip olacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek sıkıntılarının biteceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments