Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık leblebi görmek

Rüyada kırık leblebi görmek

Rüyada kırık leblebi görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kısmetin ve talihin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık leblebi gördüyseniz:

  • Fikir çatışmalarına girmeden ortamı aydınlatmak için sorular sorabilir, isteklerde bulunabilir veya konuları siz tartışmaya açabilirsiniz.

Rüyada kırık leblebi görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada leblebi yemek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, beklenmedik kapıların açılmasına delalet eder.

Rüyada kavrulmuş leblebi görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada leblebi tozu görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada tuzlu leblebi görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine delalet eder.

Rüyada sarı leblebi yediğini görmek onlar sayesinde moral bulacağına, huzur içinde yatacağına, dünyasının bir anda değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada leblebi görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada leblebi kavurmak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments