Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fındık fidesi görmek

Rüyada fındık fidesi görmek

Rüyada fındık fidesi görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, zenginliğe sahip olacağına, yeni bir hayat kuracağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, sevinçli haberler geleceğine delalet eder.

Rüyada fındık fidesi gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Rüyada fındık fidesi görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet eder.

Rüyada soğan fidesi görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına alamet eder.

Rüyada badem fidesi görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, stresini atacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada elma fidesi dikmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada lahana fidesi dikmek büyük başarılar kazanacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalet eder.

Rüyada nar fidesi dikmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek fidesi görmek rütbesinin yükseleceğine, hem de para kaybettireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeftali fidesi görmek dualarından hayır görmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments