Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana fidesi dikmek

Rüyada lahana fidesi dikmek

Rüyada lahana fidesi dikmek rahat yaşayacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına alamet eder.

Rüyada lahana fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Baız masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada lahana fidesi dikmek ticaretinin büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada lahana fidesi görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir fidesi dikmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, beklenen mirasın alınacağına delalettir.

Rüyada tütün fidesi dikmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kiraz fidesi dikmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin fidesi dikmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Rüyada çilek fidesi dikmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada biber fidesi dikmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments