Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem fidesi görmek

Rüyada badem fidesi görmek

Rüyada badem fidesi görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, işinin aksayacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, ruhunun dinleneceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada badem fidesi gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun dikkatle ele almalısınız.

Rüyada badem fidesi görmek günahtan temizlenmeye, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına rivayet eder.

Rüyada çilek fidesi dikmek elindekileri de alıp götüreceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada biber fidesi görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada patates fidesi görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, huzurlu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada üzüm fidesi dikmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işarettir.

Rüyada iğde fidesi görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada armut fidesi görmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek fidesi görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments