Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali fidesi görmek

Rüyada şeftali fidesi görmek

Rüyada şeftali fidesi görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeftali fidesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir tercih yapmanız gerekiyor veya bekleniyor olabilir.

Rüyada şeftali fidesi görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada lahana fidesi görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeye fide dikmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, bolluğun sürekli olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalettir.

Rüyada saksıda fide görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, ömür boyu devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz fidesi görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işarettir.

Rüyada nar fidesi görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet eder.

Rüyada sebze fideleri görmek afiyette giden düzeninden olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada iğde fidesi görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments