Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar fidesi dikmek

Rüyada nar fidesi dikmek

Rüyada nar fidesi dikmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine yorulur.

Rüyada nar fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Gene maddi konularda birilerinin dolandırıcılık amacıyla size sokulması da olasıdır.

Rüyada nar fidesi dikmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada nar fidesi görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine inanılır.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine işaret eder.

Rüyada çilek fidesi dikmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada gül fidesi dikmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir fidesi dikmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada fide dikmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tütün fidesi dikmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments